Antonius Fashion Show 2024 kogemuslugu

Antoniuse moeetendus - kollektsioon Minu Tartu

 

Unistused on teekonnad, mis viivad meid uskumatutesse kõrgustesse. Nagu paljud tüdrukud, unistasin minagi saada moedisaineriks. Minu kõige hulljulgem unistus oli näidata oma kollektsiooni professionaalsel moeetendusel. See tundus kättesaamatu, unistus, mis võib-olla ei täitugi või mille täitumiseks kulub kogu elu. Aga vahel suudab elu meid üllatada ja näidata, et kõik on tõepoolest võimalik!

Unistuse täitumine

2024 aasta 8. juunil, sai minu unistus teoks, kui esitlesin oma kollektsiooni “Minu Tartu” Antoniuse moeetendusel Estonian Fashion Festivalil. See oli erakordne kogemus, mida on raske sõnadesse panna. Kõik need kuud ettevalmistust ja tööd kulmineerusid laval, kus minu looming jõudis moeteadliku publiku ette.

Auhind

Ja kui sellest polnud veel küllalt, sain ma koju viia ühe erilise auhinna – Tartu Kaubamaja naistemaailma pop-up väljapaneku. See tunnustus on midagi, mida olin juba ammu imetlenud ja unistanud. Mäletan, kuidas 2019. aastal sattusin Tartu Kaubamajas vaatama Antoniuse moeetenduse disainerite pop-up ala avamist ja julgesin mõelda, et kunagi tahaksin olla üks neist ägedatest disaineritest. Nüüd, viis aastat hiljem, olen ma üks neist! Kas suudad seda uskuda?

Tänusõnad

Sellised hetked ei sünni üksi. Kõik see sai võimalikuks tänu moeetenduse žüriile, korraldustiimile, modellidele, Make-up Atelier Paris Estonia  meigikunstnikele  ja Eleven Australia Estonia juuksestilistidele. Igaüks neist andis oma panuse, et minu unistus saaks teoks. Erilise tänu saadan oma assistendile Geilinile, kes oli mulle toeks igal sammul! See toetus ja pühendumus olid hindamatud.

Minu Tartu Alisa Vasina

Mis edasi?

See kogemus oli unustamatu ja ma tunnen, et see pole minu disainerikarjääri kulminatsioon, vaid alles algus! Olen nüüd täis uut energiat ja inspiratsiooni, et liikuda edasi ja luua veelgi põnevamaid kollektsioone. 

Aitäh kõigile, kes on olnud osa sellest teekonnast. Jään põnevusega ootama, mis tulevik toob!

Unista suurelt

Ärga kunagi alahinda oma unistusi. Nad on tiivad, mis viivad kaugemale, kui kunagi ettekujutad. Unista suurelt, sest kõik on võimalik! 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga